nl

— DINER—

Authentieke Recepten, De Beste Ingrediënten

We bieden een 4 of 5 gangenmenu aan, wat we zonder schaamte sterk kunnen aanraden. Daarbovenop hebben we een heerlijk suggestiebord.

Ieder seizoen laten we onze rijkste fantasie los en wordt er een nieuw menu samengesteld. Hou ons dus goed in de gaten!

In de menukaart maken we een onderscheid tussen vlees & vis en vegetarische keuzes.  

Reserveer 's avonds

Laat begeleiden door de chef (of kies uw eigen weg doorheen de culinaire gerechtjes)

MENU

Ervaar de menu van Chef Dimitri Deman, een culinaire reis ter viering van de Nikkei-keuken, samengesteld uit de beste lokaal en buitenlands verkregen ingrediënten. Seizoensproducten, duurzaam verkregen vlees, vers gevangen zeevruchten en een zorgvuldig vertoon van vaardige kunst.

Ervaar het wijnarrangement van sommelier Olliver Mcluskie, waarbij elk gerecht perfect harmonieert met zorgvuldig geselecteerde wijnen. Verhef je culinaire ervaring met zorgvuldig samengestelde combinaties die elke hap versterken. Een onvergetelijke reis door de wereld van fijne wijnen.


4 Gangen Menu 

€79

Gangen Menu

€89

4 Gangen Wijnarrangement

€39

Gangen Wijnarrangement

€49

Starter 

Tonijn - Komkommerbouillon - Yuzu

1

Voorgerecht

Tiraditio Hamachi - Kokos - Huacatay

2

Hoofdgerecht

Lam - Sichuan - Citroen

3

Hoofdgerecht

Rib eye - Chimichurri - Brioche - Aardappel

(4)

Desert

Pistache Crumble - Selderij - Zeewier - Appelschuim

5


START

Oysters van de Chef

3st €15   6st €28

Mackerel, Miso, Sambaizu, Groene Asperges

€19

Soft Shell Crab (2 st), Forel- en Haringkaviaar 

€20

Japanse Gebakken Paddenstoel, Yuzu Kosho

€15

CEVICHE

Ceviche Zeebaars, Granaatappel, Leche de Tigre

€24

Ceviche Hamachi, Passievrucht, Leche de Tigre

€24

TIRADITO

Zalm Tiradito

€24

Zeebaars Tiradito

€20

ONTDEK

Pulpo, Terriyaki, Quinoa, Yakiniku

€27

Heilbot, Yuzu Poke-saus, Quinoa

€28

TRADITIONEEL

Sous Vide Kip, Aji Verde, Griekse Miso Rijst

€24

Lomo Saltado, Ribeye

€32

SPECIAAL

Beenmerg, Misoboter, Pittige Hamachi Tartaar, Belle Knolle

€29

VEGETARISCH

Gebakken Aubergine, Quinoa, Aji Panka, Miso

€22

Gegrilde Asperges & Tonkatsu, Misoboter, Aardappelpuree 

€21

DESSERT

Witte Chocolade & Zoete Aardappelpuree, Mandarijn- en Passievrucht-tuilé, Mengsel Gomasio

€15

Kaasplankje Selectie van de Chef

€20

Exquise Creaties: Een Culinaire Reis Wacht Op U

Contact

Mochica

Zeugsteeg 7, 9000 Gent

+32 474/34.35.44 (Dimi)

+32 492/32.61.68 (Olie)

info@mochica.be